Kabelnoord trekt zich terug uit Súdwest Fryslan

We gaan de laatste week in van de glasvezelcampagne DFMopGlas en Glasvezel buitenaf in Súdwest Fryslân. Tot woensdag 10 juli kunt u zich nog aanmelden voor een abonnement. Het gaat goed, de aanmeldingen beginnen binnen te stromen, maar we zijn er nog niet! Wel hebben we er alle vertrouwen in dat we met ons aanbod voor de hele mienskip en de vele positieve signalen die we ontvangen vanuit de dorpsbelangen de benodigde percentages kunnen halen. Laten we er samen voor gaan!

Onlangs heeft de andere aanbieder, Kabelnoord, laten weten zich terug te trekken uit het gebied. Zij hebben onvoldoende deelname en kunnen daarom geen netwerk aanleggen in Súdwest Fryslân. Dit schept duidelijkheid voor de inwoners van Súdwest Fryslân en glasvezel voor het buitengebied én de dorpskernen komt hiermee dichtbij.

Alsnog een abonnement afsluiten bij DFMopGlas/Glasvezel buitenaf
Inwoners in het buitengebied, die mogelijk een abonnement hebben afgesloten bij één dienstaanbieder op het netwerk van Kabelnoord, kunnen nu alsnog een abonnement bij één van de vijf dienstaanbieders van DFMopGlas en Glasvezel buitenaf afsluiten. Door het terugtrekken van Kabelnoord zijn namelijk alle afgesloten abonnementen bij hen komen te vervallen. U kunt zich nog tot 10 juli inschrijven bij één van de volgende vijf aanbieders: Caiway, CBizz, Delta, Helden Van Nu of Online.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via één lokale verkoper bij jou in de buurt, rechtstreeks bij één van de vijf dienstaanbieders (online of telefonisch) of via de vergelijkingswebsite HelloWorldGlasvezel.nl. Ook als u nog vragen heeft of problemen ondervindt bij het aanmelden, helpen onze lokale verkopers en dienstaanbieders jou graag. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat binnenkort heel Súdwest Fryslân kan beschikken over snel internet. Het is nu aan u!