Het vervolg van de glasvezelcampagne in Noardwest Fryslân

Vorige week werd bekend dat we in het buitengebied ten zuiden van de A31 glasvezel gaan aanleggen en de kleine kernen in héél Noardwest Fryslân krijgen nog extra tijd. Helaas kunnen we door onvoldoende aanmeldingen en de aanwezige concurrentie geen glasvezel aanleggen in het buitengebied ten noorden van de A31. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor het vervolg van de campagne?

Aanmelden zonder extra kosten tot 16 september
We zien veel potentie binnen de bebouwde kom en veel bewoners hebben zich al aangemeld. Daarom gaat DFMopGlas door met de glasvezelcampagne binnen de bebouwde kom in héél Noardwest Fryslân. De bewoners krijgen nog tot 16 september de tijd om een abonnement af te sluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Om die reden willen we de bewoners in het buitengebied ten zuiden van de A31, die zich nog niet hebben aangemeld, ook de gelegenheid bieden dit alsnog te doen zonder extra kosten tot 16 september.

Hulp nodig?
Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het aanmelden? De lokale verkopers en de dienstaanbieders helpen u graag. Aanmelden kan vervolgens rechtstreeks bij CaiwayCBizzDeltaHelden Van NuOnline, bij een lokale verkoper of via vergelijkingswebsite Helloworldglasvezel.nl.

Glasvezel binnen de bebouwde kom
Op 16 september bekijken we opnieuw of het benodigde percentage is behaald. Is dat het geval? Dan krijgen de inwoners binnen de bebouwde kom in Noardwest Fryslân glasvezel! Laten we samen voor gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *