Glasvezelcampagne binnen de bebouwde kom, even opfrissen!

De vakanties zijn voorbij… wij hopen dat iedereen genoten heeft! Graag brengen wij de lopende glasvezelcampagne in de (dorps)kernen van Súdwest Fryslân weer onder de aandacht. De (dorps)kernen van Súdwest Fryslân kunnen zich namelijk nog tot 1 oktober 2019 aanmelden voor glasvezel. Na het buitengebied willen wij ook graag de (dorps)kernen voorzien van glasvezel. Een belangrijke voorwaarde om te kunnen aanleggen is dat 35% van de bewoners binnen de bebouwde kom in héél Súdwest Fryslân kiest voor glasvezel.

Steeds meer kernen leveren een positieve bijdrage aan het benodigde totaal percentage. Op dit moment heeft 19,7% van de bewoners binnen de bebouwde kom van Súdwest Fryslan zich aangemeld. De campagne loopt nog 5 weken, als we er met zijn allen voor gaan, hebben wij er alle vertrouwen dat het gaat lukken. Op deze pagina kun je zien hoeveel aanmeldingen er ongeveer per kern nog nodig zijn voor het behalen van de 35%.

Ons aanbod
Wat was het aanbod ook alweer? DFMopGlas is momenteel de enige partij met een aanbod voor alle (dorps)kernen in Súdwest Fryslân. Het aanbod bestaat uit een jaar abonnement bij één van de vijf dienstaanbieders en een eenmalige bijdrage van € 250,- voor de aansluiting. Daarnaast word je lid van de coöperatie. Dit lidmaatschap bedraagt € 10,- per jaar. Wist je dat je als lid van de coöperatie mede-eigenaar van het netwerk wordt? Een Fries netwerk dus, voor elkaar en met elkaar!

Waarom kiezen voor glasvezel?
We gaan steeds meer data verbruiken en dit vraagt veel van onze internetverbinding. Denk aan studeren, gamen, Netflixen, muziek streamen, bankieren, zorg op afstand, beveiliging, thuiswerken en slimme apparaten. Glasvezel kan, ten opzichte van het huidige netwerk, oneindige hoeveelheden data aan en is hiermee voorbereid op de digitale toekomst. En niet geheel onbelangrijk, kiezen voor glasvezel geeft keuzevrijheid. Je bent niet meer afhankelijk van één aanbieder. In het volgende document lees je stap voor stap meer over waarom je voor glasvezel zou moeten kiezen.

Informatieve inschrijfavonden
Twijfel je nog, heb je nog vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? De komende weken worden er informatieve inschrijfavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden staan de lokale verkopers en ambassadeurs klaar voor het beantwoorden van jouw vragen en kunnen zij helpen met het afsluiten van een abonnement. Houd onze website in de gaten.

Aanmelden voor glasvezel
Aanmelden kan nog tot 1 oktober 2019 door bij één van de volgende vijf dienstaanbieders een abonnement af te sluiten: Caiway, Cbizz, Delta, Helden van Nu of Online. Dit kan via een lokale verkoper bij jou in de buurt, rechtstreeks bij de dienstaanbieder (online of telefonisch) of via de glasvezelvergelijkingswebsite www.helloworldglasvezel.nl.

Wij kunnen alleen een glasvezelnetwerk aanleggen binnen de bebouwde kom als 35% van de bewoners mee doet. Deze kans komt niet zomaar weer voorbij. Laten we samen kiezen voor glasvezel, dan zijn ook de (dorps)kernen klaar voor de digitale toekomst!