Glasvezel positief ontvangen tijdens informatieavonden

De campagne van DFMopGlas en Glasvezel buitenaf in Sudwest Fryslân is volop aan de gang. De afgelopen weken vonden er informatieavonden in het gebied plaats. De bijeenkomst in Arum woensdagavond was de laatste van een reeks van tien. We kijken terug op positieve avonden waar we veel bewoners mochten informeren over glasvezel! De behoefte aan een snelle en betrouwbare internetverbinding is groot in het gebied. Niet alleen in het buitengebied, maar ook in de kernen willen inwoners graag een aansluiting!

Aanmelden
Bewoners hebben tot 10 juli om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of 35% binnen de bebouwde kom en 50% buiten de bebouwde kom is gehaald. Pas dan komt er daadwerkelijk glasvezel.

Hulp bij keuze
We begrijpen dat inwoners graag hulp willen bij de keuze van een abonnement. Voor hen zijn er verschillende mogelijkheden. Er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement. Via HelloWorld kan er een vergelijking gemaakt worden tussen de pakketten.

Lokale inloopbijeenkomsten
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen terecht op lokale inloopbijeenkomsten. Hier staan lokale verkopers en ambassadeurs klaar om vragen te beantwoorden. Ook kunnen zij helpen met het afsluiten van een abonnement. Loop gerust binnen! Data en locaties kunt u vinden in de agenda op deze website.