DFMopGlas en Glasvezel buitenaf geven meer zekerheid over komst glasvezel in Súdwest Fryslân

“Dat netwerk gaat er komen, ook in Súdwest Fryslân!”. Met deze positieve woorden geeft Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf al voor het einde van de campagne meer zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk in het buitengebied. Het verloop van de aanmeldingen in het buitengebied en in de kernen, ziet er goed uit. Maar DFMopGlas/Glasvezel buitenaf is er nog niet. De verwachting is dat nu Kabelnoord zich heeft teruggetrokken veel inwoners zich voor 10 juli aanmelden bij DFMopGlas/Glasvezel buitenaf.

Geen twijfel meer
Jaap Bosma, initiatiefnemer van DFMopGlas is blij dat het netwerk van de toekomst in Súdwest Fryslân binnen handbereik is. “Wij hebben ons altijd hard gemaakt voor glasvezel voor íedereen in Súdwest Fryslân. Dat we na het succes in de Fryske Marren, hopelijk weer een gebied in Fryslân kunnen verblijden met de komst van snel internet, maakt ons heel trots. Door de terugtrekking van Kabelnoord is er duidelijkheid voor de inwoners. Er is nu namelijk één aanbieder met een aanbod voor de hele mienskip. Deze kans moeten we pakken. Laten we er daarom de komende dagen samen voor gaan!”

Aanmelden bij DFMopGlas/Glasvezel buitenaf
Inwoners en bedrijven die glasvezelaansluiting willen, kunnen een abonnement afsluiten bij Caiway, CBizz, Delta, Helden Van Nu of Online. Dit kan rechtstreeks of via een lokale verkoper. Door het terugtrekken van Kabelnoord in Sudwest Fryslân, komen alle afgesloten abonnementen van de providers op het netwerk van Kabelnoord te vervallen.