Alle dorpshuizen en scholen krijgen een gratis aansluiting!

Alle dorpshuizen en scholen krijgen een gratis aansluiting van DFMopGlas! Zij betalen dus geen eenmalige aansluitkosten. DFMopGlas vindt het namelijk belangrijk dat dorpshuizen en scholen worden voorzien van glasvezel.

Het belang van een goede breedbandverbinding voor de dorpshuizen. Dat onderschrijven ook de plaatselijke belangenverenigingen. Dorpshuizen hebben een sociaal-culturele functie en dragen bij aan de sociale cohesie in de dorpen. Voor veel dorpshuizen is de verbinding helaas niet toereikend. Daarom komt DFMopGlas de dorpshuizen graag tegemoet en nemen zij de aansluitkosten voor hun rekening.

Ook voor scholen is een snelle en stabiele internetverbinding essentieel. In het onderwijs is de laatste jaren veel veranderd. Onderwijs is niet alleen meer gebonden aan boeken, maar nieuwe lesmethodes worden steeds meer online aangeboden. Scholen vragen dus steeds meer van een internetverbinding. Om allemaal tegelijkertijd gebruik te kunnen maken van het netwerk is er veel capaciteit nodig. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan en kan dus in deze behoefte voorzien. Niet alleen nu maar ook tot in de verre toekomst.

Aanmelden tot 1 oktober
Twijfelt u nog of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Wacht dan niet te lang meer met het inschakelen van hulp. U kunt bijvoorbeeld de komende weken een informatieve inschrijfavond bezoeken, langsgaan bij een lokale verkoper bij u in de buurt of contact opnemen met één van de dienstaanbieders. Laten we er samen voor zorgen dat de benodigde 35% wordt gehaald en we ook de kleine kernen in Súdwest Fryslân kunnen voorzien van glasvezel!